2011

2011 börjar lida mot sitt slut och oj, vilket år! Året har varit helt otroligt underbart. Har lärt känna så mycket härliga människor! Tiden har gått så sjukt snabbt, men så är det väl när man har det roligt?

Det har varit lite tufft det här året med dansen, det har liksom inte riktigt funkat till 100%... Men jag ska försöka ta nya tag och komma igen nästa år!
Jag har också hittat tillbaka till fotbollen. Något som har betytt mycket för mig det här året. Kompisarna i laget är helt underbara och jag älskar verkligen lagsport. Det är en annan grej än dansen liksom.

Året har mestadels bjudit på underbara stunder, men det har varit några svåra också. Jag har fått ta ett beslut som inte alls var så lätt och det har varit lite upp och ner i vänskapen på några håll.

Jag hade en helt sjukt underbar sommar, en sommar jag aldrig kommer glömma.
Hade så himla många fina stunder med mina vänner och min släkt/familj. Och en kille kom in i mitt liv, världens finaste kille. Och sommaren bjöd på många resor, dagar på stranden med de bästa och många fina kvällar.

Jag har verkligen hittat mig själv det här året. Och det svåra har stärkt mig. Det har varit människor som har försökt trycka ner mig, men jag har stått upp för den jag är. Jag har kommit fram till vilka som är mina riktiga vänner och vilka som inte är det. Vilka jag kan lita på, vilka som älskar mig för den jag är. Banden mellan mig och mina allra bästavänner bara stärks.

Mitt liv är ibland svårt att pussla ihop och jag vill hinna göra så mycket som möjligt. Och därför har jag ibland glömt bort mig själv, men nu har jag lärt mig att man måste umgås med bara sig själv ibland också.

Så hur summerar man detta år då?
Jo 2011, du är varit en kanonår! Ett år då jag verkligen har kommit fram till vem jag är, ett år då jag har lärt känna massa härliga människor, ett år då jag lärt känna världens bästa kille, ett år då jag har upplevt väldigt mycket, ett år som har gått bra i skolan, ett år som har gått lite mindre bra med dansen, ett år som jag har hittat tillbaka till fotbollen, ett år där mina familj och vänskaps band har stärkts, ett år med otroligt många fina stunder.

Ja helt enkelt ett otroligt underbart år.
Nu står jag här, stabilt med båda fötterna på jorden, redo för ett nytt år med nya möjligheter.
2012, det ska bli minst lika bra.
Allmänt | | Kommentera
Upp