tacksam

Medans jag rensar mitt rum hittar jag massa gammalt jag glömt. Massa gammalt som betyder. Jag är så tacksam.
Tankarna rusar i huvudet.

Jag fällde en tår för hur underbar barndom jag haft -hitills. Vilka underbara människor jag har och har haft omkring mig som gör och har gjort mig till den jag är idag. Den tjej jag varit hela mitt 13 åriga liv. Hur mycket mina 5 första år på dagis har betytt för mig. Där jag fick ha superbra fröknar omkring mig. Underbara människor som skapade en melodifestival med oss. Gjorde så att vår dagistid var den bästa!

Vilka fruktansvärt bra 3 år jag till bringade med min klass, med min underbara fröken Ingrid. En person jag aldrig kommer glömma. Hon har betytt så himla mycket för mig. Lärt mig att skriva,läsa och räkna. Början till mycket. De 3 åren var så himla bra. Vi hade så roligt och vi lärde och så mycket. Jag är så tacksam för det. Jag har mått dåligt en omgång men det klarade jag ut med hjälp av människor som stöttade mig och det är jag så glad över. Att jag står här idag och är nöjd över mig själv.

4:an och 5:an var också super och jag hade jätte roligt. Hade underbart sammarbete med en annan klass och det kommer alltid vara något jag kommer minnas. Älskade min klass och min lärare var bra!

Nu står jag här. I sjuan går jag. Och jag är så himla tacksam och glad över allt jag lärt mig och vilka människor jag haft omkring mig. Att jag just är mamma och pappas barn. Mormor och morfars barnbarn, farfars barnbarn, Erik och Johans syster.

Jag har världens bästa föräldrar som har uppfostrat mig till den jag är. Jag har världens bästa bröder som stöttar mig i vått och torrt. Jag har världens bästa vänner som jag har så otroligt roligt med.
Jag kan inte förstå att jag, just jag har den turen att ha så många människor omkring mig som älskar mig. Så många människor som skulle ta i mot mig och jag föll. Som skulle torka mina tårar när jag gråter. Så många människor som vill skratta med mig. Vara med mig. Jag är så tacksam att ni, just ni är mina vänner, släkt&familj!
Jag älskar livet och tack för att ni har gjort det så bra!

Personligt | | 2 kommentarer
Upp