Svar på frågestund - del 2

bästavänner?
Jag har flera kompisar jag står väldigt nära. Men mina allra bästavänner är Elin, Ellen, Matilda och Julia. Och Fanny då som är som min syster. Hanna, Ida H, Marie och Celine är också vänner som står mig väldigt nära.
 
Är du nöjd med din klass? Asså är det bra sammanhållning och stämning och sånt? 
Ja otroligt nöjd! Kommer sakna den så otroligt mycket sen... Vi har riktigt bra sammanhållning och vi har alltid jätteroligt och skrattar mycket. Helt underbar är den! Är bra kompis med dem flesta i klassen och vi hänger ihop allihopa för det mesta. Det är otroligt härliga människor i min klass verkligen. Kommer bryta ihop totalt på skolavslutningen...
 
Vad tycker du om uppmärksamhetssökande människor som bara måste vara i centrum osv?
Hm... Har jag aldrig tänkt på sådär. Men visst kan det vara jobbigt om det är människor som gör allt för att ta plats och alltid, verkligen alltid vill vara i centrum. Och verkligen jobbigt om personen visar riktigt tydligt att den vill vara i centrum och gör riktigt tydliga saker liksom. Men jag själv är också en person som gillar att vara centrum. Iallafall ibland. Men jag tycker inte att jag är uppmärksamhetssökande på det sättet, det är liksom inte så det är. Jag vill verkligen inte alltid stå i centrum. Men jag älskar att prata och umgås mycket med människor och stå och snacka med olika och sånt. Men jag älskar samtidigt att lyssna på andra och höra vad dom har och säga och ge dom råd osv. 

Vilket är ditt drömutseende/kropp? 
Svarade i princip på detta i förra svarsdelen. Har inget speciellt drömutseende eller så men jag avgudar Kenzas utseende. Jag skulle vilja ha en fast och vältränad kropp med former. Och jag tycker det är riktigt snyggt att vara sådär brun året runt. Och så tycker jag det är riktigt snyggt med markerade kindben och stora läppar! 

Om du fick ändra två saker i ditt liv, vad hade det varit?
Oj vilken svår fråga.. Tror inte jag vill dela med mig av detta. Men så finns det ju alltid massa småsaker, men jag försöker vara nöjd med det liv jag har och osv. Man måste försöka se det positiva i livet och försöka göra det bästa av det liksom!
 
Kalmar eller öland ?
Jag trivs väldigt bra i Kalmar faktiskt. Och jag är otroligt glad att Kalmar ligger så nära Öland. Det är helt underbart verkligen! Öland är helt fantastiskt på sommaren. Men jag säger nog ändå Kalmar. För i Kalmar är centrum och det finns fler saker och sånt. Men Öland på sommaren!
 
Gina eller bikbok?
Gina tror jag! Har blivit så mycket bättre på senaste tiden. Mycket snygga vårnyheter också.
 
Vilken linje/skola ska du välja?
Som sagt så har jag valt Samhälle/Idrott. Den linjen finns på Stagg!
 
Bas produkter eller ögon smink?
Hm.. Vet inte riktigt vad du menar. Basprodukter är väl puder, rouge, concealer och så. Jag väljer nog ögonsmink eller vad det heter. Mascara t ex gör ju sådan skillnad!
 
Fixat hår utan smink eller slarvigt hår med bra sminkning?
Brukar inte sminka mig så mycket. Men jag skulle inte heller vilja gå med slarvigt hår, hehe... Men väljer nog slarvigt hår med bra sminkning ändån eftersom men ser mycket fräschare ut när man använder smink. Men om slarvigt hår är smutsigt hår väljer jag absolut inte det. Usch, avskyr det...
 
Brukar du se solsidan?
Ja det brukar jag. Men jag tycker inte den senaste säsongen var alls lika bra.
 
Ser du fram emot att träffa nya under gymnasietiden ?
Ja verkligen. Det ska bli jätteroligt att träffa nya människor och knyta nya kontakter och sånt. Det är ju en stor del varför man ser framemot gymnasiet tycker jag. 
 
Vad drömmer du om att göra med ditt liv?
Jag skulle vilja bli en förebild för folk på något sätt. På vilket sätt jag skulle bli det vet jag inte riktigt. Men jag vill vara en människa som är positiv och glad och sprider glädje runt sig och bryr som om folk runt omkring sig. Sådana människor ser jag upp till. Jag vill att folk ska kunna inspireras av mig och att folk ska kunna lita på mig genom hela livet. Jag vill bli en flitig arbetare i framtiden och jag vill älska mitt jobb. Jag är ju inne på att hjälpa folk på olika sett. Kanske bli sjuksköterska eller sjukgymnast. Det skulle också vara riktigt intressant att bli psyklog eller liknande. Eller så vill jag syssla med att skriva, för det är också något jag älskar. Jag vill resa och se världen. Jag vill uppleva mycket saker och jag vill uppleva nya platser med människor jag älskar. Jag skulle vilja fortsätta bli ännu bättre i dans(främst pardans) och kanske ha detta som hobby i framtiden. När jag blir vuxen vill jag vara en bra fru. Jag vill gifta mig, få barn och leva familjeliv. Jag skulle vilja ha havsutsikt och bo i ett fint hus. Jag vill i framtiden också bo utomlands och i Stockholm eller Göteborg under en tid i mitt liv. Jag vill leva mitt liv fullt ut och skratta mycket.

Vad ska du gå för linje på gymnasiet och varför just den linjen ?
Jag ska ju gå Samhälle med inriktning Beteendevetenskap med profil Idrott och ledarskap som sagt. Jag har valt den linjen för att jag tycker mycket om so-ämnena och för att det är en bred linje med högskole-behörighet. Jag har valt just idrott och ledarskap för att jag älskar idrott och jag tycker mycket om att leda grupper osv. Jag är också intresserad utav psykologi och så. Jag tycker man ska ha roligt på gymnasiet och då har jag valt något som jag tycker är roligt och som jag tror kommer att göra så att jag klarar av skolarbetet bättre. Tycker det är superbra att man får röra sig mer och så vilket gör att jag kommer kunna koncentrera mig mer och så. Jag hoppas och tror denna linje kommer bli bra för mig! Om jag ska vara ärlig så uteslöt jag Media rätt snabbt för att jag vill att det ska vara ganska jämt mellan tjejer och killar i klassen. Tycker om att umgås med killar och jag tycker det är skönt när det är ungefär hälften av varje liksom.
 
Bästa artisten? 
Gillar många och har egentligen ingen speciell favorit. Men jag gillar Rihanna!
 
Går du på gym? 
Nej det gör jag faktiskt inte... Men jag skulle vilja börja gymma! Vet dock inte om jag har tid. Det tar en del tid att både spela fotboll och dansa. Och när det blir lite varmare så tycker jag mycket om att vara ute och springa. Jag brukar också köra lite styrka hemma ibland. Och jag vill också ha tid att umgås med kompisar och vi har nästan alltid rätt mycket i skolan. När jag skrev att jag skulle vara på gymmet, så menade jag alltså min fotbollsklubbs gym.

Hur ofta tränar du?
Varierar rätt mycket faktiskt. Men på måndagar har jag för det första kabaré vilket gör att vi tränar rätt mycket dans och så nu. Sedan tror jag att en pardans kommer att ligga på måndagar också. Eller så ska jag och Marie träna på måndagar. Tisdagar och torsdagar har jag dubbelträning. Först fotboll 1,5 timme och sedan disco 1 timme. Detta kör slut på mig totalt och gör att jag är halvt död efter, haha. På onsdagar brukar jag träna själv. Fredagar ledigt, Lördag egenträning ibland eller vila. Söndagar dubbelträning med pardansen(går där för att fortsätta hålla igång det, men tränar själv)
 
Hej! Är du och Herman tillsammans igen?
Hehe ja. Det stämmer! Känns underbart bra.
Övrigt | | En kommentar
Upp