I've had the time of my life

Det var inte igår hörrni. Det har hänt en del sen sist. Jag har haft ont i hjärtat pga stress osv, jag har varit dödsfökyld(är fortfarande förkyld), jag har haft några av de 3 bästa dagarna i mitt liv och jag har hunnit få påsklov.
 
Jag har alltså haft ont i hjärtat och tryck över bröstet pga stress, oro osv vilket har varit riktigt otäckt. Men det har varit en väckarklocka för mig. Jag kommer behöva ta det lite lugnare i mitt liv och inse att man inte alltid kan va överallt. 
 
Jag har haft 3 helt galet bra dagar. Vi har haft kabaré, alltså föreställningar. Har varit så sjukt roligt! Det har gått riktigt bra och en stor dröm har gått i uppfyllelse. Jag har så länge jag kan minnas velat dansa Dirty dancing framför publik. Denna dröm har gått i upplevelse tillsammans med Gustav. Han och jag har tränat tillsammans sedan början av året några gånger vilket har resulterat i att vi dansade detta nummer i Kabarén. Var så otroligt underbart och Gustav är så himla duktig. Fler bilder från Kabáren kommer.
Nu som sagt har jag påsklov och jag umgås med mina nära&kära. Ikväll ska jag hem på födelsedagsmiddag hos käraste Marie, mysigt!
Övrigt | | Kommentera
Upp